Menjacnice VIP
Plaćanje računa

Dodatne usluge

Najam apartmana na Kopaoniku

Apartman Brzeće

Na istočnim obroncima Kopaonika na 1.100 metara nadmorske visine okruženi sportskim terenima očekuje nas apartman u sklopu naselja Brzeće.

U toplom i intimnom ambijentu u blizini apartmana smešteni su restoran, staklena bašta, kafa bar, noćni klub kao i hotel Junior.

Nadomak apartmana se nalazi ski staza BELA REKA I, koja spada u lakše staze i praktično predstavlja pravi odmor posle naporne BELE REKE II. Polazi iz samog naselja u Brzeću, a izlazi na mestu Kamarište gde se spaja sa žičarama Bela reka II i Struga. Interesantno je da ova žica jedina ima pad na svojoj trasi pa je jedno iskustvo više voziti se njome.

Apartman Brzeće - Kopaonik

Kontakt tel: 011 425 22 00

Apartman Zoned

Ovaj moderan objekat, izgrađen od najkvalitetnijih materijala, nalazi se u vikend naselju udaljenom svega tri kilometra od centra Kopaonika, na regionalnom putu Kopaonik - Raška.

Svojom arhitekturom tradicionalnog planinskog stila, kao i pratećim sadržajima, Apart Hotel & Spa Zoned potpuno je prilagođen turističkoj nameni. Pravi je kutak za aktivan ili pasivan odmor kako poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca tako i porodica.

Luksuzno opremljeni apartmani čiji enterijeri u potpunosti prate svetske standarde, kao i ljubazno i uslužno osoblje, čine da gostu svaki trenutak proveden u hotelu bude nezaboravan.

Relaksacija u Wellness & Spa centru, aktivan odmor u sali za fitnes, igraonica za decu, kao i prijatni trenuci provedeni u Lounge Bar-u hotela, restoranu - piceriji, učiniće Vaš boravak veoma sadržajnim.

Hotel apartman Zoned - Kopaonik

Kontakt tel: 011 425 22 00

Više slika hotela možete pogledati ovde