Vip Sistem Logo
Plaćanje računa

Western Union transfer novca

Western Union sa preko 135 godina iskustva pruža jednu od najsigurnijih i najpouzdanijih usluga za transfer novca bilo gde u svetu

Novac se preko Western Union-a može primiti ili poslati sa preko 500.000 šaltera širom sveta. Za sve one čijim porodicama i prijateljima je hitno potreban novac za pomoć, poklone, školovanje, izdržavanje i sl. – Western Union je postao međunarodna ikona za brz, pouzdan, siguran i praktičan transfer novca sa inostranstvom.  Sa preko 135 godina iskustva, ova kompanija pruža jednu od najsigurnijih i najpouzdanijih usluga za transfer novca bilo gde u svetu.

VIP SISTEM doo od marta 2016 godine pruža uslugu Western Union transfer novca u saradnji sa Kompanijom TENFORE koja od 2001. godine uspešno sarađuje se Western Union-om i ovlašćeni je predstavnik za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

Western Union transfer novca u VIP menjačnicama

Trenutno možete primiti novac u našim menjačnicama na 6 lokacija, a u planu je proširenje na ukupno 20 lokacija do kraja aprila, odnosno uključivanje naših menjačkih mesta na OMV pumpama do kraja maja 2016. godine, čime će se ukupan broj lokacija popeti na gotovo 40.

Postupak prijema novčane doznake je brz i jednostavan: